Lefkas 2024

14 - 21 september

DJI_0188 B

Blijf op de hoogte

Introductie

Dit jaar bestaan onze cursussen met zeilen 24 jaar. Het TP heeft over onze organisatie een artikel geschreven. TP mei 2019 artikel

Papierwinkel VOF is in 1997 opgericht door twee tandartsen, Marcel Kruger en Ron Versteeg, met het doel acceptgiro nota formulieren (OLA’s) te leveren. Daarnaast is zeilen een hobby van beide tandartsen, waarbij in het najaar van 1998 kennis gemaakt werd met het zeilen rond Corfu; eind 1998 werd het idee opgevat een vakcursus voor de tandheelkunde in combinatie met zeilen te organiseren.

“We hebben ondertussen al 23 vakcursussen georganiseerd. Dit was voornamelijk in Griekenland, waar we nu de leukste zeilroutes en havens kennen en goed contact hebben met de restauranteigenaren, waardoor ze vaak extra hun best doen het de cursisten naar de zin te maken. In 2010 maakten we een uitstapje naar de Cariben.”

Wil je een indruk van de reizen van de afgelopen jaren , kijk de video :

Privacy reglement / AVG : deze site maakt gebruik van cookies en surf-gegevens worden opgeslagen in Google Analytics. Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, dan wordt uw naam en e-mailadres opgeslagen in MailChimp en alleen gebruikt voor de nieuwsbrief.

 

Hier vindt u het privacyreglement voor de PAOT cursus Lefkas  : Verwerkersovereenkomst PAOT Levkas 2018