Levkas 2015

19-26 september

P1020282 bewerkt

< Terug naar Introductie

Blijf op de hoogte

Levkas 2015

Levkas 2015">P1030405 + tekst Levkas 2015  Het is weer een mooie week geweest

Rondomdemond

docenten :

dr.  R.R.J. van Es, kaakchirurg ,        drs. M.E.F. Prins, klinisch patholoog

Sleutelwoorden : mondpathologie, oncologie, algemene ziekteleer en kennis van kaakchirurgie voor de tandarts, kwaliteitszorg en kwaliteitsbeleid

Dit jaar richt de cursus zich op een update van uw kennis en vaardigheid in het herkennen van afwijkingen in de mond maar ook rondom de mond bij uw patiënt. De patiënt wordt centraal gesteld in het hoofdstuk over algemene ziekten waar u als tandarts rekening mee moet houden.

Het KRT kent deze cursus 27 studiepunten toe.

de cursus wordt inhoudelijk getoetst door het Q-keurmerk. Wij zijn er trots op om de eindconclusie van de cursus uit 2014 van deze commissie hieronder te kunnen weergeven :

“De formule van Papierwinkel V.O.F. is een uitstekend voorbeeld van een inspirerende omgeving waarin diverse aspecten van de beroepsuitoefening op verschillende niveaus worden gedeeld en daardoor beter beklijven.
Andere cursussen kunnen hier een voorbeeld aan nemen.”

de cursus van 2015 is ook door het Q-keurmerk beoordeeld en geaccrediteerd.

Motivatie:
Inhoudelijk relevante cursus voor de algemeen practicus, gegeven door ervaren docenten in een inspirerende omgeving.
Positieve punten:
Uitgebreide update van afwijkingen in en rond de mond met praktische relevantie, zoals doorverwijzen, behandelstrategie etc. Begin- en eindtoets. De syllabus en USB stick maken de cursus effectief. Inspirerende omgeving.